TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Vedat Çeliker Anaokulu

Şbt

Değerli velilerimiz okulumuzda Halk Eğitim bünyesinde annelerimize yönelik El Sanatları Kursu açmayı planlamaktayız. Kursa katılan annelerin çocukları için de aynı saatlerde ‘Oyun Odası’ açılacaktır. (Oyun odası yalnızca anneleri kursa kayıtlı çocuklara yönelik olacaktır ve saatleri toplantıda tekrar konuşulacak olup şu an için tahmini 10.00 ile 14.00 arası düşünülmektedir.) Çocuklar için anneleri kursta iken onların da keyifli ve verimli zaman geçireceği bir sınıf ortamı oluşturulacaktır. Kurslar okulumuzda olacak olup oyun odasına gelebilecek çocuklarımızın doğum tarihi 30 Eylül 2020 ve öncesi olmalıdır. İlgilenen tanıdıklarınızı detaylı bilgi almak ve kayıt oluşturmak için okulumuza yönlendirebilirsiniz (Okulumuzda okul öncesi eğitime ve kulüp gruplarımıza kayıtlı olan öğrencilerimiz bu programın dışında olup sistemimiz aynı şekilde devam edecektir)

Ara

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2021-2025 IV. Ulusal Eylem Planı kapsamında farkındalık oluşturma çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Eyl

Velilerimize yönelik çocuklarımızın okula uyum süreci ile ilgili broşür ektedir.