TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Vedat Çeliker Anaokulu

Vedat Çeliker Anaokulu

Altınova Mahallesi Ersoy Sk. No4 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ
Vizyon
Dünyada uygulanan, kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresiyle, milli ve kültürel değerleri ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir kurum olarak emsallerimiz için model okul olmak…
Misyon
Biz Vedat Çeliker Anaokulu olarak; öğrencilerimize yaratıcı bir eğitimin sunulduğu, zihinsel kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarına fırsat verilen, sadece bilmenin değil, düşünmenin, hissetmenin, hoşgörünün, yardımlaşma ve paylaşmanın önemsendiği, gerçek yaşamla bağlantılar içeren, yaşam hazırlığı sunan bir okul öncesi eğitim ortamı oluşturarak, gelecekte ki hayatlarına ışık tutan, öğrencilerin çok yönlü, soyut, eleştirel, yaratıcı ve bağımsız düşünme becerilerini kazandığı, insan sevgisini benimsemiş, milli ve manevi değerlerine bağlı, çevresiyle etkili iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenen, kendisini değerli hisseden ve kendine güvenen, dürüst, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumluluklarının bilincinde, saygılı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Başarılar
Okul Öncesi Eğitiminde bilimsel çalışmaların uygulanabilirliğine inanarak; Tekirdağ´da "Stem ve Robotik Kodlama Atölyesi" ve "Fen Laboratuvarı" kuran ilk Okul Öncesi Eğitimi kurumu olmaktan gurur duymaktayız.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim-Çocuk Kulübü
Saatler
Sabah Grupları:08.00-13.00 Öğlen Grupları:13.00-18.00 Çocuk Kulübü :13.00-17.10 (5 Ders Saati)
Altınova mahallesi Gazi Hasan Paşa Caddesi No:2/1 Süleymanpaşa-Tekirdağ
5 km
Sportif Etkinlikler
"Bisiklet Şenliği" "Hergün Güne Başlarken 5 Dakika Fiziksel Aktivite Zamanı" "Öğretmenler Arası Spor Müsabakaları"
Bilimsel Etkinlikler
Kalkınma Ajansı destekli "Bilimle Büyüyorum Projesi" kapsamında çalışmalarımızla, öğrencilerimiz için soru sorma, problem çözme ve analitik düşünme becerileri kazandırabileceğimiz etkinlikler yürütmekteyiz.
Proje Çalışmaları
"Bilimle Büyüyorum Projesi" "Renklerle Her Telden Her Dile Projesi" "Masal Dünyası Projesi" "Üretiyorum,Sergiliyorum Projesi"